Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIKVedrørende hemmeligholdelse af personoplysninger og privatlivspolitik jf. Databeskyttelsesforordning (GDPR).

 

Databeskyttelsesforordning har som hovedformål at du

  • Ved præcis, hvilke data og oplysninger en virksomhed har registreret om dig.
  • Ved hvad disse data bliver brugt til.
  • Kan få dine data slettet/udleveret
  • Skal give samtykke, hvis dine oplysninger bliver videregivet til andre parter og/eller hvis data skal bruges til andre formål end de oprindeligt blev indsamlet til.

 

Jeg skal derfor gøre dig opmærksom på, hvilke data og oplysninger jeg har om dig og hvad de bliver brugt til.


Data jeg registrerer om dig
Navn samt kontaktoplysninger. F.eks. telefonnummer og/eller mailadresse. I visset tilfælde (f.eks. ved hjemmebesøg) registreres også din adresse.

Alle informationer bruges alene til Psykoterapeutisk Behandling.
Der videregives ikke data til andre, medmindre du er blevet spurgt og skriftligt har samtykket dette.


Formålet med Persondatapolitik

Formålet med min persondatapolitik er at vise, hvordan jeg indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Jeg respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og er opmærksom på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som modtages. Målsætningen er at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som klient.


Journal og samtykkeerklæring

Som psykoterapeut vil jeg i nogle tilfælde føre noter (journal) af vores samtaler for at sikre høj kvalitet og bedst mulig hjælp i dit forløb. Det er kun personoplysninger som er nødvendige for terapien der bliver gemt.

Personoplysninger slettes senest 5 år efter et behandlingsforløb.

Der videregives ikke personoplysninger til tredjemand og der indsamles ikke supplerende oplysninger fra tredjemand vedrørende en klient.

Såfremt du er blevet henvist til terapi fra 3. part og din terapi er betalt via denne 3. part (for eksempel dit forsikringsselskab, patientforening eller lignende), vil dit navn samt antal sessioner fremgå af den fortrolige faktura jeg fremsender til 3. part i forbindelse med din behandling.

I disse tilfælde vil denne 3. part ligeledes være omfattet af persondataloven og denne persondatapolitik.


Sikker kommunikation 
Henvendelser og besvarelser via e-mail er ikke krypteret. Sikker kommunikation bør foregå ved personlig eller telefonisk henvendelse.