Behandlinger

RÅDGIVNING, TERAPI ELLER SUPERVISION


Hvad har du brug for?

INDIVIDUEL TERAPI

Fylder uhensigtsmæssige mønstre, skyld, skam og følelsen af utilstrækkelighed i dit liv?

Har du stress, ondt i livet eller kæmper du med at være nærværende?


Læs mere

HVORDAN VED JEG, HVAD JEG HAR BRUG FOR?

"En ulykke kommer sjældent alene" siger et gammelt mundheld. Og hvis man står midt i en livskrise, hvor problemer og udfordringer tårner sig op foran en - og de fortsat kommer i en lind strøm, kan det være ganske svært at finde ud af, om man har brug for det ene eller andet.

Nogle gange kan det være et mix, hvor vi starter med rådgivning, således nogle af udfordringerne elimineres, så der bliver rum til terapien efterfølgende.


At gå i terapi kan tære på overskud - og hvis der er nogle udfordringer, der overskygger, kan det være svært at finde ud af, hvor og hvordan man skal tage fat om de essentielle kriser.


Det kan være helt konkrete problemer med at få hverdagen til at hænge sammen med alle i familiens gøremål, aktiviteter og tilgængelighed, som blokerer for, at man tør tage fat i den smerte, der fylder hele ens følelsesliv.


Sammen finder vi ud af, hvor det er rigtigst at starte for dig.

RÅDGIVNING

Er familien fyldt op af problemstillinger? Truer skilsmisse eller er det svært at hjælpe børnene til at få en god skolegang?


Læs mere

SUPERVISION

Supervision primært til sundhedsprofessionelle, pædagoger, lærere, ansatte i kommunale forvaltninger og andre, der arbejder med familier med børn med indgribende diagnoser


Læs mere